Projekti značajni za studente i maturante održani u SKC UCG

Finale Studentske lige u futsalu
March 13, 2019
Završena Liga osnovnih škola za košarkašice
April 25, 2019

Projekti značajni za studente i maturante održani u SKC UCG

Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore i 12. Sajam sezonskog zapošljavanja ”Summer Job 2019” održani su u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Projekti koje realizuju Univerzitet Crne Gore, Karijerni centar UCG i Studentski parlament UCG imaju za cilj da olakšaju maturantima izbor fakulteta, jer su predstavljene mogućnosti studiranja na svim organizacionim jedinicama UCG, ali i programi razmjene i stipendije stranih vlada, kao i servisi i centri koji postoje na najstarijoj i najbrojnijoj ustanovi visokog obrazovanja u našoj državi.

I Univerzitetski sportsko kulturni centar predstavio je svoju ponudu budućim visokoškolcima koji su prioritetni korisnici termina u našem objektu.

”Summer Job” je projekat koji se realizuje već 12 godina i posredstvom kojeg se svake godine zaposli preko 500 studenata i maturanata.

Više informacija o današnjim događajima dostupno na sljedećim linkovima

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/44411-odrzan-dan-otvorenih-vrata-univerziteta-crne-gore

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/44413-sajam-sezonskih-poslova-danas-u-podgorici-sjutra-u-kotoruhttps://www.ucg.ac.me/objava/blog/10/objava/44413-sajam-sezonskih-poslova-danas-u-podgorici-sjutra-u-kotoru