Sajam sezonskog zapošljavanja Summer Job 2023

XV Studentsko prvenstvo Crne Gore u stonom tenisu
November 25, 2022
Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore
March 12, 2023

Sajam sezonskog zapošljavanja Summer Job 2023

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Kancelarijom za razvoj karijere i cjeloživotno učenje UCG i ove godine organizuje Sajam sezonskog zapošljavanja pod nazivom Summer Job 2023 u srijedu 15. marta, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru UCG, sa početkom u 10 časova.

Summer Job se organizuje već 15 godina sa ciljem zapošljavanja domaće radne snage u toku ljetnje turističke sezone i prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu zaposlenje.

Na Sajmu će se studentima i maturantima na jednom mjestu predstaviti skoro 70 renomiranih poslodavaca iz cijele Crne Gore iz oblasti turizma i srodnih djelatnosti, koji otvaraju vrata mladima i pružaju priliku za sticanje prvog radnog iskustva. Ove godine u ponudi je preko 1000 pozicija, a svi posjetioci će biti u prilici da se upoznaju sa ponudom poslodavaca i informišu o svim detaljima.

Summer Job će trajati do 15 časova i svoj nastavak će imati i sledećeg dana, 16. marta, u Kotoru, na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo UCG, od 10 do 15 časova.