Dani Korejske kulture: Kukivon Tekvondo Demo tim

Javna debata o poglavlju 11 – Poljoprivreda i ruralni razvoj
May 10, 2019
Testirane nasljednice ”zlatnih lavica”
June 11, 2019

Dani Korejske kulture: Kukivon Tekvondo Demo tim

Ambasada Republike Koreje je za sve prijatelje Koreje, pripremila još jedan senzacionalni Kukivon Tekvondo nastup u Srbiji i Crnoj Gori, u okviru proslave  30. godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Koreje i Srbije i ovogodišnjeg festivala Dani korejske kulture 2019.

Prvi događaj  o okviru ovogodišnjeg festival Dani Korejske Kulture je kukivon Tekvondo demonstracijski tim  (Kukkiwon Taekwondo Demonstration Team) koji nastupa u Srbiji i Crnoj Gori:

Sportsko-kulturni centar Univerziteta Crne Gore u Podgorici 11. jun 2019. u 17:30 sati.

O Kukivon Tekvondo Timu:

Kukkivon Taekvondo demonstracijski tim, osnovan 1974. godine, a prvenstveno se fokusira na promovisanje sporta, korejske tradicije i kultrure  i korejskog nacionalnog identiteta u inostranstvu. Tim se Sastoji se od 20 vrhunskih korejskih tekvondo praktičara, koji su  posetili preko 100 zemalja radi unapređenja i širenja Tekvondo filozofije  i korejske kulture širom sveta.

Ovaj tim predstavlja nove načine Tekvondo demonstracija i nastupa držeći se tradicionalnih modula, ali se istovremeno prilagođava promenama kad god je to potrebno.

Ove godine će po prvi put predstaviti svoj jedinstveni nastup u Srbiji u Madlenianumu 10. juna u 20:00 dok ce u Crnoj Gori nastupiti u Sportsko-kulturnom centar Univerziteta Crne Gore u Podgorici 11 .juna u 17:30.

Ulaznice

Besplatne Ulaznice: tickets.rs : https://www.tickets.rs/program/kukkiwon-taekwondo-demonstration-team-1015