U ponedjeljak otvaranje teretane i fitnes centra

Obavještenje o privremenom zatvaranju SKC UCG
March 15, 2020
Fakultet za sport pobjednik Studentske lige
June 5, 2020

U ponedjeljak otvaranje teretane i fitnes centra

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) je dalo saglasnost na izmjene pojedinih naredbi i formulisanje obavezujućih uputstava kako bi se, shodno najavi, od ponedjeljka 4. maja omogućio između ostalog rad teretana i fitnes centara.

Univerzitetski sportsko-kulturni centar d.o.o. dakle, sa zadovoljstvom obavještava korisnike da od ponedjeljka ponovo otvaramo vrata teretane i fitnes centra.

Uz poštovanje preventivnih mjea i higijenskih uslova koji će biti podignuti na maksimalan nivo, uvjereni smo da ćemo zajedničkom odgovornošću doprinijeti da treninzi protiču bezbjedno, a da zadovoljstvo svih vas bude na najvišem nivou, kao i do sada.

Rad fitnes centra i teretane biće organizovan uz poštovanje sljedećih mjera:

1. U objektu u isto vrijeme može da boravi samo jedno lice na 10 m² ili izuzetno dva lica uz obavezu poštovanja fizičke distance od najmanje 2 m između korisnikâ usluga.

2. SKC UCG d.o.o. obezbijediće sredstva za dezinfekciju ruku korisnika usluga na ulasku/izlasku iz objekta.

3. Zaposleni su u obavezi da nose zaštitnu masku, osim prilikom aktivnog treninga / vježbanja.

4. Korisnici usluga fitnes centara i teretana su u obavezi da prilikom promjene mjesta vježbanja i promjene sprave na kojoj vježbaju adekvatnim dezinfekcionim sredstvom dezinfikuju površinu i spravu gdje su vježbali, uključujući i druge mjere, u skladu sa uputstvom Instituta za javno zdravlja Crne Gore.