Poznati klub Watergate u subotu u SKC UCG

Više od 3.000 posjetilaca na Danu otvorenih vrata i Sajmu zapošljavanja
March 2, 2020
Muzički spektakl pred više od 1.500 posjetilaca
March 10, 2020

Poznati klub Watergate u subotu u SKC UCG

Početak marta obilježiće novi muzički spektakl u organiziciji KRŠ produkcije. U glavnom gradu, u jedinstvenoj atmosferi dvorane Univerziteta Crne Gore, čuće se zvuci kultnih imena, a za potpun doživljaj i protok berlinskog zvuka biće zadužena četiri atraktivna izvođača.

KRŠ produkcija, istoimeni radio i Studentski kulturni centar povjerenje crnogorske publike su stekli nakon najveće elektronske žurke u 2019. godini. “THE UNIVERCITY” je tom prilikom spojio legende tehno zvuka Josh Wink-a i Steve Rachmad-a, a sada će publici predstaviti nešto sasvim novo. Događaj je posjetilo više od 1,500 ljudi.

Inspirisani uspješnim projektom i željom publike za još više takvih događaja, u susret danu Žena, 7. marta ljubitelji elektronske muzike, ali i oni koji to nisu imaće priliku da uživaju u predstojećem ušno-očnom spektaklu u dvorani Univerziteta.

Nakon Ibice, Londona, Kejp Tauna, Rio de Žaneira, Barselone, Bogote, Pariza, Moskve KRŠ produkcija zajedno sa partnerima (Studentski kulturni centarUniverzitetski sportsko-kulturni centarCentar za ženska prava / Women’s Rights CenterDistrict Club, Beat At Joe’s, Studentski radio KRŠ, Košnica) imaće čast da ugosti Watergate Club u Podgorici.

Na sam pomen svjetski poznate Berlinske klupske scene neizbježno je govoriti o čuvenom Watergate-u. Jedan od najpoznatijih klubova na planeti glavni je krivac za protok najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u Evropi. 

Upravo njihova četiri rezidenta donijeće duh Watergate-a po prvi put u Crnoj Gori. MINCOKristin VelvetSebo K i Hyenah su glavne muzičke zvijezde uzbudljive večeri koja je pred nama. Izvođači će uz najsvježije zvukove tokom sedmočasovnog nastupa posjetiocima pružiti potpun Berlinski doživljaj i muzičko putovanje kroz decenije.

Više informacija o Watergate događaju možete pronaći OVDJE.